Сало

1. На базарі купуєш обрізки м’яса, сала. Ріжеш дрібно, якщо ліньки – перекручуєш на м’ясорубку (порізати краще). Складаєш усе у велику каструлю. додаєш десь за

Цампа

Поділюсь класним рецептом. Що, як правило, їдять на обідніх привалах? Бутерброди, сухофрукти, якась консерва, чай і .т.д. Часу на розпалку вогнища немає. Можна щось приготувати

Слимаки

Слимаки для дуже-дуже голодних 1. Якщо ваші продукти (і гроші) випадково залишились на дні ріки, а їсти хочеться — дуже швидко зловіть слимака, дістаньте його

Тушкована лобода

Тушкована лобода (бур”ян такий). Можна прополоти комусь з місцевих грядку, за це дадуть, ймовірно, ще бутлик сметанки. Збирають лободу, оббирають листочки, миють, ріжуть, варять хв.

Коники-стрибунці фрі

Збираємо коників стрибунців. Чим більше тим, тим краще. Сарану бажано не долучати до свого «урожаю». Треба відірвати задні лапки, вони створюють таке саме неприємне відчуття,

Весняні канапки

1. Робимо звичайні канапки – з чого є: мастимо паштетом, маслом тощо; 2. Розглядаємось довкола берегом: збираємо маргаритки, кульбабки, щавель тощо; 3. У довільному мистецькому

“Млинці по-моєму”

4-5 великих цибулин пошматувати на дрібні або не дуже дрібні кубики; сюди додати зо 2 жмені пшеничного борошна. Все перемішати. Потім додати 5-6 столових ложок

Квашена риба … яка “ВІЗВОЛЄЄ З КРИМІНАЛІВ”…

Рецепт записаний в селі Горигляди Mонастириського району Тернопільської області від Миколи Олексовича Соловія (1928 р. н.) “Отже перше. Потрібно зловити рибу (крім сома) в Дністрі

Рибка хрумкуча

В поході у вашого офіційного рибалки чорний день — не біда. 1. Візьміть шматок якоїсь тканини з дрібними дірочками (якщо їх немає – пропаліть їх

Гриби – парасольки в кукурудзяній крупі

Гриби почистити ретельно, нарізати великими шматками (не мити). Якщо парасольки маленькі — не різати. Обкачати в кукурудзяній крупі, посолити і поперчити. Смажити до золотистого кольору

Гриби в сметані

Зібрані гриби почистити, нарізати шматками і відварити у підсоленій воді. Смажити на олії, салі , смальці або маслі (що є). Додати цибулі, посолити. Коли гриби

Доброчинні пожертви на сайт

Сайт клубу існує на щорічні пожертви учасників сплавів і симпатиків клубу. Просимо надсилати прийнятну для вас суму на рахунок керівника клубу:

Raiffeisen bank aval

4149 5000 2381 0230

з позначкою (на сайт)

Звіт про використання коштів протягом року на сайті кожного грудня