Рибка хрумкуча

В поході у вашого офіційного рибалки чорний день — не біда.

1. Візьміть шматок якоїсь тканини з дрібними дірочками (якщо їх немає – пропаліть їх чимось тонким ). Цю сітку прив’яжіть за 4 кінці мотузочками до довгої палиці — зробіть “павука”. Закиньте його на мілководдя, де плаває мальок. Трохи терпіння — і у вас 200-300 маленьких рибок.

2. Помийте їх, покладіть у казанок і залийте олією. Доведіть до кипіння і тримайте на малому вогні (жарі від вогнища) кілька годин не перемішуючи. Ага, ще посоліть. Якщо випадково є морква – посипте. Рибку їдять цілу. Вона повинна бути хрумкучою і мати темно-золотистий колір.

3. Для приготування юшки рибку загортають в тканину і так опускають у окріп. Усе інше в юшці — як завжди.

Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Залишити коментар

Доброчинні пожертви на сайт

Сайт клубу існує на щорічні пожертви учасників сплавів і симпатиків клубу. Просимо надсилати прийнятну для вас суму на рахунок керівника клубу:

Raiffeisen bank aval

4149 5000 2381 0230

з позначкою (на сайт)

Звіт про використання коштів протягом року на сайті кожного грудня