Тушкована лобода

Тушкована лобода (бур”ян такий). Можна прополоти комусь з місцевих грядку, за це дадуть, ймовірно, ще бутлик сметанки.

Збирають лободу, оббирають листочки, миють, ріжуть, варять хв. 15, потім додають сіль, перець, товчений, душений, тертий чи кусаний часник, сметанку в розрахунку на кількість бур’яну, тушкують ще хв. 15, присипають ложкою муки і екзотика готова.

Рецепт надіслала Іра Лайдак.

Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Залишити коментар

Доброчинні пожертви на сайт

Сайт клубу існує на щорічні пожертви учасників сплавів і симпатиків клубу. Просимо надсилати прийнятну для вас суму на рахунок керівника клубу:

Raiffeisen bank aval

4149 5000 2381 0230

з позначкою (на сайт)

Звіт про використання коштів протягом року на сайті кожного грудня