Тушкована лобода

Тушкована лобода (бур”ян такий). Можна прополоти комусь з місцевих грядку, за це дадуть, ймовірно, ще бутлик сметанки.

Збирають лободу, оббирають листочки, миють, ріжуть, варять хв. 15, потім додають сіль, перець, товчений, душений, тертий чи кусаний часник, сметанку в розрахунку на кількість бур’яну, тушкують ще хв. 15, присипають ложкою муки і екзотика готова.

Рецепт надіслала Іра Лайдак.

Залишити коментар

Доброчинні пожертви на сайт

Сайт клубу існує на щорічні пожертви учасників сплавів і симпатиків клубу. Просимо надсилати прийнятну для вас суму на рахунок керівника клубу:

Raiffeisen bank aval

4149 5000 2381 0230

з позначкою (на сайт)

Звіт про використання коштів протягом року на сайті кожного грудня