Гриби в сметані

Зібрані гриби почистити, нарізати шматками і відварити у підсоленій воді. Смажити на олії, салі , смальці або маслі (що є). Додати цибулі, посолити. Коли гриби готові – влити 0,5 л – 1л (залежно від кількості грибів) сметани і ще протушкувати 15 хв.

Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Залишити коментар

Доброчинні пожертви на сайт

Сайт клубу існує на щорічні пожертви учасників сплавів і симпатиків клубу. Просимо надсилати прийнятну для вас суму на рахунок керівника клубу:

Raiffeisen bank aval

4149 5000 2381 0230

з позначкою (на сайт)

Звіт про використання коштів протягом року на сайті кожного грудня