Коники-стрибунці фрі

Збираємо коників стрибунців. Чим більше тим, тим краще. Сарану бажано не долучати до свого «урожаю». Треба відірвати задні лапки, вони створюють таке саме неприємне відчуття, як кісточки в рибі. Коників звісно можна їсти сирими, але я рекомендую таки закинути їх на хвилину другу у розпечену олію. На смак вони нагадують креветки чи м’ясо рака.

Поділитися на facebook
Поділитися на google
Поділитися на twitter
Поділитися на linkedin

Залишити коментар

Доброчинні пожертви на сайт

Сайт клубу існує на щорічні пожертви учасників сплавів і симпатиків клубу. Просимо надсилати прийнятну для вас суму на рахунок керівника клубу:

Raiffeisen bank aval

4149 5000 2381 0230

з позначкою (на сайт)

Звіт про використання коштів протягом року на сайті кожного грудня