Коники-стрибунці фрі

Збираємо коників стрибунців. Чим більше тим, тим краще. Сарану бажано не долучати до свого «урожаю». Треба відірвати задні лапки, вони створюють таке саме неприємне відчуття, як кісточки в рибі. Коників звісно можна їсти сирими, але я рекомендую таки закинути їх на хвилину другу у розпечену олію. На смак вони нагадують креветки чи м’ясо рака.

Залишити коментар

Доброчинні пожертви на сайт

Сайт клубу існує на щорічні пожертви учасників сплавів і симпатиків клубу. Просимо надсилати прийнятну для вас суму на рахунок керівника клубу:

Raiffeisen bank aval

4149 5000 2381 0230

з позначкою (на сайт)

Звіт про використання коштів протягом року на сайті кожного грудня